Mitäpä sitä hyvää tavarantoimittajaa vaihtamaan: Ramin LVI ja rauta ja Jita ovat tehneet yhteistyötä jo 30 vuotta

Mitäpä sitä hyvää tavarantoimittajaa vaihtamaan: Ramin LVI ja rauta ja Jita ovat tehneet yhteistyötä jo 30 vuotta

Jita ei itse myy tuotteitaan, vaan kaikki tuotteet kulkevat jälleenmyyjien kautta kuluttajille. Ramin LVI ja rauta Suolahdesta on myynyt Jitan tuotteita pitkään eikä voisi olla tyytyväisempi.

”Jita on ollut sellainen luotettava tavarantoimittaja ja hintataso on kohdallaan”, sanoo Ramin LVI ja raudan vanhempi kauppias Raimo Tikkanen.

Tikkanen kiittelee erityisesti Jitan tuotteiden korkeaa laatua.

”Jitan putkissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Me myydään putkipuolella oikeastaan pelkästään heidän tuotteitaan”.

Tikkaselle on tärkeää myös Jitan toimiva asiakaspalvelu. Vaikka Jitan tuotteet ovatkin vuosikymmenien aikana tulleet tutuksi, tarvitaan Ramilla välillä apua uusien tuotteiden myynnissä – ja apua on aina saatu.

”Meillä on useita yhteyshenkilöitä siellä ja kaikkien poikien kanssa pärjätään hyvin, ei ole koskaan ollut minkäänlaista kärhämää. Erinomaista palvelua. Jos tulee uutuustuotteita, saadaan aina hyvin tukea tuotteiden myyntiin”.

Ei ole ollut tarvetta lähteä vaihtamaan, on oltu niin tyytyväisiä.

Jitan kanssa on voinut aina luottaa siihen, että tuotteet toimitetaan nopeasti.

Hyvä yhteistyö kantaa hedelmää

Tikkanen on ollut rautakauppabisneksessä mukana jo 1960-luvulta saakka, joten kokemusta monenlaisista tavarantoimittajasta on ehtinyt kertyä.

”Olen oppinut, millaista hyvä yhteistyö on. Meillä on Jitan kanssa luottamuskauppa, voin luottaa siihen, että saadaan laadukasta tavaraa myyntiin hyvällä hinnalla. En ole viimeisen kymmenen vuoden aikana edes katsonut muiden valmistajien tuotteita putkipuolella. Ei ole ollut tarvetta lähteä vaihtamaan, on oltu niin tyytyväisiä”, Tikkanen kiittelee.

Yhteistyö Ramin LVI ja raudan ja Jitan välillä on jatkunut jo 30 vuotta eikä loppua näy.

”Homma pelaa nyt, jatkossa ja varmasti vielä minun kauppiasurani jälkeenkin”.

RAMIN LVI JA RAUTA ON PERHEYRITYS SUOLAHDESSA

Ramin LVI ja Rauta on Raimo Tikkasen vuonna 1992 perustama yritys Suolahdessa. Yrittäjän poika, Tommi Tikkanen, on ollut mukana yrityksessä alusta asti. Tikkasilla on vankka ammattitaito ja palveluhalukkuus, joka on johtanut perheyrityksen menestykseen. Ramin LVI ja rauta kuuluu valtakunnalliseen Rautanet-ketjuun.