Jitan joustavuus ja toimitusnopeus tuo säästöjä urakoitsijalle

Jitan joustavuus ja toimitusnopeus tuo säästöjä urakoitsijalle

Tampereen Maanrakennus TAMARA tekee pohjarakennustöitä esimerkiksi kauppa- ja teollisuushankkeille sekä kerros- ja rivitalourakoihin. Yhteistyö Jitan kanssa on sujunut sutjakkaasti: kaivo- ja putkitoimituksia ei tarvitse odotella viikkotolkulla tilauksesta.

”Jitan toimitusvarmuus ja -nopeus on todella hyvää luokkaa. Meille tulee usein kaivojen ja putkien tarve yllättäen ja Jita on aina pystynyt vastaamaan nopeasti”, kertoo TAMARAn työmaapäällikkö Arto Salo.

Esimerkiksi liikekeskuksen pohjatöitä tehdessä piha-alueen suunnitelmat eivät tulleet kerralla eikä koko kaivo- ja putkitilausta voitu tehdä kerralla.

Onhan se selvä, että kun tavara tulee nopeasti, niin ei tule työkatkoksia eikä kallis kalusto ja työporukka seiso tyhjänpanttina.

”Sitä mukaa kun suunnitelmat tuli, lähetettiin tilaus Jitalle ja kolme päivää myöhemmin oli monta kymmentä kaivoa pihassa. Sama jatkui projektin loppuun saakka: kun tuli uudet suunnitelmat, niin kaivot tuli muutamassa päivässä pihaan”.

Yhteistyö Jitan kanssa on tuonut myös rahallista hyötyä nimenomaan joustavien ja nopeiden toimitusten vuoksi.

”Onhan se selvä, että kun tavara tulee nopeasti, niin ei tule työkatkoksia eikä kallis kalusto ja työporukka seiso tyhjänpanttina tai tarvitse tehdä töitä väärässä järjestyksessä. On siinä varmasti euroja säästynyt”, Salo sanoo.

Jita osoittautui parhaaksi yhteistyökumppaniksi kaikilla osa-alueilla

TAMARAn rakennusurakoissa kaivot ja putket ovat merkittävässä roolissa, joten hyvän yhteistyökumppanin löytäminen on ollut tärkeää.

”Näissä isoissa talokohteissa, esimerkiksi liikekeskuksen pihalle, saattaa tulla satakin kaivoa ja kilometri putkea ja ne tulee kaikki Jitalta”.

Vuonna 2011 perustettu TAMARA on alusta asti luottanut Jitan tuotteisiin. Toki muitakin tarjoajia on kokeiltu Jitan tuotteiden rinnalla.

”Jita on kuitenkin osoittautunut parhaaksi oikeastaan kaikilla osa-alueilla: hinta, laatu ja toimitusvarmuus. Kaikki on toimineet hyvin”, Salo sanoo.

Tampereen Maanrakennus TAMARA Oy on vuonna 2011 perustettu maanrakennusalan yritys, jonka päätoimialana on rakennusten pohjatyöt ja pihat, kadut ja tiet sekä muut kunnallistekniset työt.