Infrarakentaminen

Kehumatta parhaat putket ja kaivot kaikkeen infrarakentamiseen.

Verkkokauppa yrityksille

Tuotantokapasiteettimme ja -valmiudet ovat erinomaiset. Pystymme toimittamaan tuotteet nopeissakin aikatauluissa. Ostaessasi Jitan tuotteita, saat tilattua tuotetta juuri sen verran, kuin tarve vaatii. Muistathan, että asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Muoviputkia

Muoviputket

hulevesien viivytysratkaisut

s

Hulevesien viivitysratkaisut

Maanrakennuskaivo

Maanrakennuskaivot

Näin tilauksen tekeminen toimii

Yrityksille

1

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme! Myyntimme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Alueesi myyntiedustajan löydät yhteystiedot-sivulta ja tarkemmin myyntialuekartasta.

Verkkokaupan saat käyttöösi avaamalla tunnukset jitakauppa.fi -sivulla. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

2

On yritystoimintasi tyyppi sitten maanrakennus, jälleenmyynti tai mikä vaan, saat meiltä tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista. Projektikaupassa myyntimme laskee sinulle kilpailukykyisen tarjouksen kohteeseesi.

3

Tehdastoimituksissa joustava logistiikkamme palvelee. Toimitusehdot ja muut yksityiskohdat sovitaan tarjouksen- tai kaupanteon yhteydessä myyjämme kanssa.

Kuluttajille

1

Tuotteitamme myyvät rauta- ja maatalouskaupat ympäri Suomen. Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja tiedustele tuotetta, josta olet kiinnostunut. Voit myös kysyä myyntiedustajaltamme sinua lähimmän jälleenmyyjän. Myyntimme yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta ja tarkemmin myyntialuekartasta.

2

Mikäli kyseessä on merkittävän suuri kohde tai jokin erikoisempi, räätälöitävä tuote, voit kysyä tarjouksen suoraan myynnistämme.

3

Laskutukset yksityishenkilöille tapahtuvat jälleenmyyjien kautta, josta sovitaan tarkemmin kaupanteon yhteydessä.

Destia
”Jitalta käytämme muovituotteita, putkia ja kaivoja pääasiassa”, Destian Itä-Suomen yksikön vastaava hankintainsinööri Samu Simonen sanoo. ”Yhteistyö Jitan kanssa on sujunut paremmin kuin hyvin ja erityisesti Jitan korkea palvelutaso ja toimitusvarmuus saavat kiitosta.”
Samu Simonen
Destia

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä