Muoviputket

Jita on kotimainen muoviteollisuusyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea valmistamistaan muoviputkista.

Muoviputket ovat aina olleet toimintamme ydin

Valmistamme erilaisia putkistoratkaisuja niin infrarakentamisen, maatalouden, pohjarakentamisen, teollisuuden, kuin myös pienrakentamisen tarpeisiin. Olemme joustavia myös erilaisten erikoisratkaisujen toteuttamisessa. Päätuoteryhmiä putkissa ovat sadevesiputket, rumpuputket, salaojaputket ja kaapelinsuojaputket.

Sadevesiputket

Sadevesiputket

Olemme valmistaneet sadevesiputkia jo yli 30 vuotta. Sadevesiputkemme sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Yleisimmin niitä käytetään infrarakentamiseen, tieliittymiin, pelloille, viheralueille sekä paikkoihin, joissa kohde on mahdollisesti raskaasti kuormitettu. Pitkän kokemuksen turvin voimme sanoa olevamme sadevesiputkien valmistuksessa Suomen kirkkainta kärkeä.

Rumpuputket

Rumpuputket

Valmistamme laadukkaita rumpuputkia kaikkiin tarpeisiin, kuten pelloille, viheralueille, tieliittymiin, infrarakentamiseen sekä muihin raskaasti ja keskiraskaasti kuormitettuihin kohteisiin. Rumpuputket ovat kuuluneet tuotevalikoimaamme jo yli 40 vuotta. Pitkä kokemus alalta takaa, että voimme hyvällä omalla tunnolla sanoa rumpuputkiemme ja myös muiden valmistamiemme muoviputkien olevan markkinoiden kärkeä.

Sadevesiputket

Salaojaputket

Jitan salaojaputkia valmistetaan täysin samoilla kokostandardeilla, kuin sadevesiputkiakin. Salaojaputkia käytetään esimerkiksi peltoviemäröinnissä, infrarakentamisessa, rakennussalaojituksessa ja pihakuivatuksessa. Valitse sopivan kokoinen salaojaputki käyttökohteesi vaatimusten perusteella.

Kaapelinsuojaputket

Kaapelinsuojaputket ja tarvikkeet

Meiltä löydät turvalliset kaapelinsuojaputket, olipa kyseessä sähkö-, puhelin- tai tietoliikennekaapeli. Kaapelinsuojaputkien kokoluokka on 50-200 mm.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä