Sadevesiputket

Pitkäikäisiä sadevesiputkia käyttää mielellään

Sadevesiputkien valmistuksessa käytetään uutta tuotantotekniikkaa, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja kilpailukykyisiä tuotteita. Putkemme on suunniteltu pohjoismaisia olosuhteita silmällä pitäen, joten ne kestävät kaikki sääolosuhteiden vaihtelut juuri niin kuin pitääkin. Kestävyyden lisäksi putket ovat saaneet kiitosta ammattilaisilta niiden helposta asennettavuudesta. Sadevesiputkia saat tilattua juuri sinun tarpeeseesi sopivan määrän. Meiltä löydät myös putkille tarkoitetut lisätarvikkeet, kuten muhvit ja tiivisteet. Henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Sadevesiputki, lujuusluokka SN8

SN8 lujuusluokan sadevesiputkilla saat perusteellista kuormituskestävyyttä. Yleisesti infrarakentamisessa sekä muissa raskaamman kuormituksen kohteissa käytetty sadevesiputki kestää käytössä. Valmistettavat putkikoot ovat ulkomitoiltaan 110-1360 mm.


Sadevesiputki SN4

Sadevesiputki, lujuusluokka SN4

SN4 lujuusluokan muoviputket soveltuvat monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten peltoputkiksi, valtaojaputkiksi, rumpuputkiksi ja sadevesiputkiksi. Putket soveltuvat myös muihin kevyemmin kuormitettuihin kohteisiin, kuten pihoille liittymärummuiksi, yksityistieliittymiin, nurmialueille ja muille viheralueille. Valmistettavat koot ovat ulkomitoin 110-902 mm.