Sadevesiputket

Pitkäikäisiä sadevesiputkia käyttää mielellään

Sadevesiputkien valmistuksessa käytetään uutta tuotantotekniikkaa, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja kilpailukykyisiä tuotteita. Putkemme on suunniteltu pohjoismaisia olosuhteita silmällä pitäen, joten ne kestävät kaikki sääolosuhteiden vaihtelut juuri niin kuin pitääkin. Kestävyyden lisäksi putket ovat saaneet kiitosta ammattilaisilta niiden helposta asennettavuudesta. Sadevesiputkia saat tilattua juuri sinun tarpeeseesi sopivan määrän. Meiltä löydät myös putkille tarkoitetut lisätarvikkeet, kuten muhvit ja tiivisteet. Henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

NPM-merkityt tuotteet

Nordic Poly Mark eli NPM-merkki on laatumerkki, joka osoittaa EN-standardien ja pohjoismaisten korkeiden laatuvaatimusten täyttymisen. NPM-merkittyjen tuotteiden laatua, valmistusprosessia sekä laadunvalvontaa valvoo aina ulkopuolinen testauslaitos.

NPM-tuotteissa käytetään vain parhaita materiaaleja, joiden testauksella varmistetaan mm. niiden lämmönkestävyys ja pitkäaikaislujuus. Tuotteiden mittatarkkuutta valvotaan useasta eri kohdasta ja mekaanisten ominaisuuksien valvontaan on kehitetty useita erilaisia testejä. Iskulujuuden testaamisella varmistetaan putken kyky kestää mekaanisia iskuja. Koe suoritetaan -10 °C, jotta voidaan varmistaa putkien iskulujuus pohjoisissa olosuhteissa. Rengasjäykkyys ja rengasjoustavuus kertovat putken kyvystä kestää ulkoista kuormitusta. Rengasjoustavuustestissä putken on kestettävä 30 prosentin soikeutuminen ja palauduttava sen jälkeen muotoonsa. Virumistestillä varmistetaan putken kyky kantaa pitkäaikaista staattista kuormitusta. Putkijärjestelmän toimivuus testataan rasittamalla muhviliitosta, jolloin putken pistopäätä väännettäessä, tulee liitoksen kestää vuotamatta 10 prosentin soikeutuminen ja muhvin osalta 5 prosentin soikeutuminen.

NPM-merkityt tuotteet on tarkoitettu kaikista vaativimpiin kohteisiin!

Valmistamme SN8-lujuusluokan NPM-merkittyjä sadevesiputkia kokoluokissa OD 200-400 sekä ID 400-800 mm. Lisätietoa Nordic Poly Mark -laatumerkistä löydät tästä ja tuotteillemme myönnetyn sertifikaatin pääset tarkastamaan tästä.

Sadevesiputki, lujuusluokka SN8

SN8-lujuusluokan sadevesiputkilla saat perusteellista kuormituskestävyyttä. Yleisesti infrarakentamisessa sekä muissa raskaamman kuormituksen kohteissa käytetty sadevesiputki kestää käytössä. Valmistettavat putkikoot ovat ulkomitoiltaan 110-1360 mm.


Sadevesiputki SN4

Sadevesiputki, lujuusluokka SN4

SN4-lujuusluokan muoviputket soveltuvat monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten peltoputkiksi, valtaojaputkiksi, rumpuputkiksi ja sadevesiputkiksi. Putket soveltuvat myös muihin kevyemmin kuormitettuihin kohteisiin, kuten pihoille liittymärummuiksi, yksityistieliittymiin, nurmialueille ja muille viheralueille. Valmistettavat koot ovat ulkomitoin 110-902 mm.