Laiturit

Helppo ja huoleton Toriseva-laituri taipuu moneksi!

Helppo ja huoleton Toriseva-laituri taipuu moneksi!

Jita Toriseva-elementtilaituri on käänteentekevä laituri helppouden, kestävyyden ja ominaisuuksien suhteen. Et tarvitse erillisiä ponttoneita, sillä elementti on rakenteeltaan kelluva ja heti käyttövalmis. Elementtejä voi liittää toisiinsa niin monta kuin haluaa ja ne ovat vapaasti yhdisteltävissä sellaiseen muotoon, kuin oma rantasi vaatii. Lisäksi laituri on helposti varusteltavissa kaiteella, penkillä ja rappusilla.

Toriseva-laiturin avulla saavutat nämä edut:

Tee rannastasi kerta heitolla viihtyisä ja rakenna laituristasi juuri sellainen kuin tarvitset! Kurkkaa videolta esimerkkejä erilaisista laiturikonstruktioista ja nauti samalla Virtain Torisevan rotkojärvien upeista maisemista!

Tutustu tarkemmin Toriseva-laituriin ja sen lisävarusteisiin!

Laituriponttoni

Mikäli haluat kuitenkin mieluummin nikkaroida laiturin itse, meidän ratkaisumme ”tee-se-itse –käyttöön” on nerokkaasti muotoiltu laituriponttoni. Se on helppo asentaa runkopuiden väliin, kun rungon mitoitus on oikea. Ponttonimme kestää tuulet ja tyrskyt!

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä