Kompostorit ja
kuivakäymälät

Laadukkaita ja kestäviä, kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Luotettava Huussi-Ukko-kuivakäymälä ja tilava Multa-Max-kompostori ovat oman kodin ja lomakodin parhaat kaverit!

Huussi-Ukko-kuivakäymälä ja Multa-Max-kompostori auttavat huolehtimaan ympäristöstä. Ne ovat laadukkaita ja kestäviä, kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Muotoilultaan nämä tuotteet ovat moderneja, mutta tehty kuitenkin jokaiseen pihaan hyvin ja huomaamattomasti sopiviksi. Tuotteet ovat ”uusinta uutta” ja niiden asennettavuus ja käyttö ovat laajasti asiakkaiden kiittämää.

Huussi-Ukko on hyvin toimiva ja hetken käytön jälkeen perheen nuorempikin väki elää tottuneesti sen kanssa. Sen käyttö on siistiä ja hajutonta. Kylmälläkin säällä siihen on mukava istahtaa kansirakenteeseen valitun solustetun materiaalin ansiosta. Mökillä hyvin toimiva kuivakäymälä on tae onnistuneelle vapaa-ajan vietolle!

Multa-Max-kompostorin reilu tilavuus riittää hyvin isonkin perheen käyttöön. Se auttaa vähentämään kaatopaikalle päätyvän sekajätteen määrää, mikä näkyy selkeästi jo viikon käytön jälkeen. Osassa Suomen kuntia saa alennusta jätemaksuihin, kun talous erittelee itsenäisesti biojätteensä omaan kompostoriin. Kuuluuko sinun kuntasi tähän joukkoon?