Rumpuputket

Kestäviä ja pitkäikäisiä rumpuputkia

Rumpuputkea kutsutaan myös sadevesiputkeksi. Nimestään riippumatta putken tarkoituksena on ohjata sadevesiä maan alla. Rumpuputkien avulla saadaan hulevedet ohjattua asianmukaisesti pois mm. rakennusten ja kiinteistöjen lähettyviltä, jolloin vesi ei pääse tekemään tuhoja perustuksille. Oikein sijoitetut ja mitoitetut rumpuputket ovat erittäin tärkeässä asemassa myös teiden kunnossa pysymiselle.

Jitan rumpuputket on suunniteltu ja valmistettu kestämään erityisesti pohjoismaisia olosuhteita. Käytössä oleva, alan uusin tuotantotekniikka takaa putkille erinomaisen asennettavuuden. Laajasta rumpuputkivalikoimasta löytyy putkia monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Muistathan, että henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Salaojaputki SN8

Sadevesiputki, lujuusluokka SN8

SN8 lujuusluokan sadevesiputkilla saat perusteellista kuormituskestävyyttä. Yleisesti infrarakentamisessa sekä muissa raskaamman kuormituksen kohteissa käytetty sadevesiputki kestää käytössä. Valmistettavat putkikoot ovat ulkomitoiltaan 110-1360 mm.

Salaojaputki SN4

Sadevesiputki, lujuusluokka SN4

SN4-lujuusluokan muoviputket soveltuvat monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten peltoputkiksi, valtaojaputkiksi, rumpuputkiksi ja sadevesiputkiksi. Putket soveltuvat myös muihin kevyemmin kuormitettuihin kohteisiin, kuten pihoille liittymärummuiksi, yksityistieliittymiin, nurmialueille ja muille viheralueille. Valmistettavat koot ovat ulkomitoin 110-902 mm.