Maatalous

Kehumatta parhaat putket ja kaivot kaikkiin maatalouden tarpeisiin.

Verkkokauppa yrityksille

Tarjoamme alan joustavinta palvelua, mikä tarkoittaa, että meillä sinua ei pompotella luukulta toiselle. Saat aina oman yhteyshenkilön, jonka kautta asiat hoituvat saman puhelun aikana.

Muoviputkia

Muoviputket

Maanrakennuskaivo

Maanrakennuskaivot

Jätevesijärjestelmä

Jätevesijärjestelmät

Näin tilauksen tekeminen toimii

Yrityksille

1

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme! Myyntimme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Alueesi myyntiedustajan löydät yhteystiedot-sivulta ja tarkemmin myyntialuekartasta.

Verkkokaupan saat käyttöösi avaamalla tunnukset jitakauppa.fi -sivulla. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

2

On yritystoimintasi tyyppi sitten maanrakennus, jälleenmyynti tai mikä vaan, saat meiltä tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista. Projektikaupassa myyntimme laskee sinulle kilpailukykyisen tarjouksen kohteeseesi.

3

Tehdastoimituksissa joustava logistiikkamme palvelee. Toimitusehdot ja muut yksityiskohdat sovitaan tarjouksen- tai kaupanteon yhteydessä myyjämme kanssa.

Kuluttajille

1

Tuotteitamme myyvät rauta- ja maatalouskaupat ympäri Suomen. Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja tiedustele tuotetta, josta olet kiinnostunut. Voit myös kysyä myyntiedustajaltamme sinua lähimmän jälleenmyyjän. Myyntimme yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta ja tarkemmin myyntialuekartasta.

2

Mikäli kyseessä on merkittävän suuri kohde tai jokin erikoisempi, räätälöitävä tuote, voit kysyä tarjouksen suoraan myynnistämme.

3

Laskutukset yksityishenkilöille tapahtuvat jälleenmyyjien kautta, josta sovitaan tarkemmin kaupanteon yhteydessä.

Farmimuna
”Olemme laittaneet peltoon ainakin 3-4 km verran Jitan putkia”. ”On saatu tehtyä 50 hehtaarin lohkoja, kun isot valtaojat jäävät putkituksen takia pois välistä. Viljelytekniikka kun kehittyy ja on isot koneet, niin jouduttaa paljon puintia, kun ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa lohkoa. Isoimmat lohkot ovat 1,5 km pitkiä”. Lohkokoon kasvattamisella on saatu ajankäytöllisen edun lisäksi myös rahallista hyötyä, kun polttoainetta säästyy ja satotaso nousee. ”Putket on helppo asentaa, kun niissä on hyvin yhteen sopivat muhviosat. Se on suuri tekijä. Lisäksi laatu on hyvä”.
Jukka Isotalo
Farmimuna Oy

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä