Laatu ja ympäristö

Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 -laatu- ja ympäristösertifikaatit.

ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit

Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 -laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Sertifikaatit ovat osoitus siitä, että olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan parantamiseen ja vastuunottoon yhteisestä ympäristöstämme. Luotettavuus, asiakastyytyväisyys ja sitoutumisemme ympäristönsuojeluun ovat toimintamme avaintekijöitä.

Sertifikaatit myöntää kansainvälinen laadunvalvoja DNV, joka tarkastaa prosessiemme toimivuuden vuosittain.

DNV logo

Nordic Poly Mark

Valmistamillemme muhvillisille, kuusi metriä pitkille, SN8-lujuusluokan putkille kokoluokassa 200-902 mm, on myönnetty Nordic Poly Mark -laatumerkin käyttöoikeus.

Kaikki NPM merkityt putket täyttävät EN-standardin 13476 vaatimustason. Lisäksi ne ovat osoittaneet kestävyytensä pohjoismaisissa olosuhteissa. Nämä putket soveltuvat kaikkein haastavimpiin kohteisiin!

Lisätietoa Nordic Poly Mark -laatumerkistä löydät tästä ja tuotteillemme myönnetyn sertifikaatin pääset tarkastamaan tästä.

Nordic logo

Avainlippu

Kaikki tuotteemme ovat oikeutettuja Avainlippu-merkin käyttöön osoituksena kotimaisista tuotteista. Valitsemalla tuotteemme tuet kotimaista työtä ja teollisuutta!

Avainlippu - Tehty Suomessa

CE

Valmistamamme 3-osastoiset saostussäiliöt, 2500 l ja 3500 l sekä Kemik panospuhdistamo on varustettu CE-merkillä. Merkki osoittaa tuotteidemme täyttävän EU:n tiukat tuoteturvallisuusdirektiivien vaatimukset.

CE-merkki

Uusiutuvan energian sertifikaatti

Jita Oy kuuluu Uponor konserniin. Olemme koko konsernin tasolla sitoutuneet käyttämään uusiutuvia energialähteitä ilman suoria hiilidioksidipäästöjä. Huolehditaan yhdessä yhteisestä ympäristöstämme!

Suomen Vahvimmat sertifikaatti

Olemme kuuluneet Suomen Vahvimpiin jo 16 vuotta. Sertifikaatti on osoitus meidän positiivisista taloudellisista tunnusluvuistamme, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Yhteistyö kanssamme on todistetusti taloudellisesti kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä