Kuluttajat

Kehumatta parhaat ratkaisut lisäämään kodin asumismukavuutta.

Meiltä löytyy monia ratkaisuja parantamaan kodin mukavuutta ja toiminnallisuutta. Pitkäaikainen kokemus erilaisista jätevesijärjestelmistä sekä pihan ja perustuksen kuivatukseen liittyvistä sadevesi- ja salaojajärjestelmistä takaavat sen, että löydämme jokaiseen kohteeseen taatusti järkevän ratkaisun. Innovatiiviset laiturituotteet sekä kompostorit ja kuivakäymälät ovat saaneet paljon kehuja helppokäyttöisyydestään ja vaivattomuudestaan.

Laituri

Laiturit

Mökki

Kompostorit ja kuivakäymälät

Jätevesijärjestelmä

Jätevesijärjestelmät

Näin tilauksen tekeminen toimii

Yrityksille

1

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme! Myyntimme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Alueesi myyntiedustajan löydät yhteystiedot-sivulta ja tarkemmin myyntialuekartasta.

Verkkokaupan saat käyttöösi avaamalla tunnukset jitakauppa.fi -sivulla. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

2

On yritystoimintasi tyyppi sitten maanrakennus, jälleenmyynti tai mikä vaan, saat meiltä tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista. Projektikaupassa myyntimme laskee sinulle kilpailukykyisen tarjouksen kohteeseesi.

3

Tehdastoimituksissa joustava logistiikkamme palvelee. Toimitusehdot ja muut yksityiskohdat sovitaan tarjouksen- tai kaupanteon yhteydessä myyjämme kanssa.

Kuluttajille

1

Tuotteitamme myyvät rauta- ja maatalouskaupat ympäri Suomen. Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja tiedustele tuotetta, josta olet kiinnostunut. Voit myös kysyä myyntiedustajaltamme sinua lähimmän jälleenmyyjän. Myyntimme yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta ja tarkemmin myyntialuekartasta.

2

Mikäli kyseessä on merkittävän suuri kohde tai jokin erikoisempi, räätälöitävä tuote, voit kysyä tarjouksen suoraan myynnistämme.

3

Laskutukset yksityishenkilöille tapahtuvat jälleenmyyjien kautta, josta sovitaan tarkemmin kaupanteon yhteydessä.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä