Maanrakennuskaivot

Valmistamme laadukkaita sadevesikaivoja ja muita maanrakennuskaivoja vuosikymmenten kokemuksella.

Kaivotuotantoyksikkömme valmistaa tuhansia kaivoja vuodessa

Laadukkaat materiaalit ja komponentit sekä jatkuva laadunvarmistus ja tuotekehitys takaavat sadevesikaivoille ja muille kaivoillemme pitkän käyttöiän. Toimitamme sekä valmiita kaivopaketteja asennusvalmiina varastosta että tilauskaivoja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä juuri kohteeseen sopivana.

Valmiista kaivopaketeistamme löytyy mm. sadevesikaivoja, jäteveden tarkastuskaivoja, perusvesikaivoja sekä tarkastusputkia.

Tilauskaivoissa putkiyhteiden koot ja suunnat sekä kaivojen korkeudet valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Pitkälle hiottu tilaus-tuotanto-toimitus -ketjumme pitää näidenkin tuotteiden osalta huolen siitä, että toimitusaikamme ei veny. Jokainen työmaa saa sadevesikaivot ja muut maanrakennuskaivot ajallaan eikä työ keskeydy missään vaiheessa. Tarvittaessa kaivot voidaan varustella esim. jäätymissuojilla, vesilukoilla, huuhteluputkilla tai padotusventtiileillä.

Kaivomme on suunniteltu pitäen silmällä erityisesti pohjoisen haasteellisia sääolosuhteita. Suunnittelijat ovat luonnollisesti ottaneet olosuhteet huomioon suunnittelutyössä ja se on yksi syy, minkä vuoksi valmistamiamme sadevesikaivoja käytetään laajasti koko maassa – ne kestävät. Valmistustekniikkamme takaa tuotteiden tasaisen laadun ja tiiviit osat, mikä on ensiarvoisen tärkeää. Valitsemalla työmaallesi Jitan maanrakennuskaivot yhdessä Jita-putkituotteiden kanssa, voit luottaa niiden hyvään asennettavuuteen, pitkään ikään ja virheettömään toimintaan!

Maanrakennuskaivo

Maanrakennuskaivot infrarakentamiseen

Pelto

Maanrakennuskaivot maatalouteen

Räätälöidyt maanrakennuskaivot

Maanrakennuskaivoissa on erilaisia muuttujia ja lisävarusteita, jotka voidaan räätälöidä kaivon käyttökohteesta ja -tarkoituksesta riippuen. Räätälöidyt maanrakennuskaivot valmistetaan erillisten työmääräinten eli kaivokorttien mukaan. Jos rakennuskohteeseen ei ole olemassa valmiita kaivokortteja, voit tehdä sellaisen itse käyttäen Jitan valmista kaivokorttipohjaa.

Kaivojen_esimerkkikuva, varustelu yms.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä