Tarvikkeet ja lisävarusteet

Annostelupumppu fosforinpoistoon

Annostelupumppu fosforinpoistoon

Kun jätevesien maaperäkäsittelyltä vaaditaan tehostettua fosforinpoistoa, on annospumppu helppo ja edullinen ratkaisu. Se asennetaan kätevästi kiinteistön sisälle. Asennus onnistuu sekä uudiskohteisiin että olemassa oleville kiinteistöille. Pumppu annostelee kemikaalia viemäriveden sekaan ajastimen mukaisesti, joka ohjelmoidaan kiinteistön vedenkäytön mukaan. Tehostetulla fosforinpoistolla varustettu jätevesijärjestelmä on pitkäikäinen ja toimintavarma ratkaisu jätevesien puhdistamiseen.

Fosforinsaostuskemikaali

Fosforinsaostuskemikaali 15 L

Mikäli maaperäkäsittelyjärjestelmän kanssa on käytössä fosforinpoiston tehostuslaitteisto, on siihen saatavilla fosforinsaostuskemikaalia.

Harmaan veden pumppukaivo - korkea malli

Jita Harmaan Veden Pumppukaivo, korkea malli

Laadukkaalla pumpulla varustettu kompakti ja edullinen pumppukaivo harmaille vesille, salaojavesille jne. Käytetään myös kaikkien jätevesien järjestelmissä sakosäiliön perässä.

Harmaan veden pumppukaivo - matala malli

Jita Harmaan Veden Pumppukaivo, matala malli

Laadukkaalla pumpulla varustettu kompakti ja edullinen pumppukaivo harmaille vesille, salaojavesille jne. Käytetään myös kaikkien jätevesien järjestelmissä saostussäiliön perässä.

Umpisäiliön langaton täyttymishälytin

Umpisäiliön langaton täyttymishälytin Tank Check

Langaton täyttymishälytin on helppo asentaa; ei tarvetta välikaapelille. Sisäyksikkö toimii verkkovirralla ja ulkoyksikkö paristolla. Hälytin kuuluu mukaan umpisäiliö- ja Kombi yhdistelmäsäiliö -toimituksiin!

Ankkurointikangas

Jita Ankkurointikangas 2,5×9,05 m

Ankkurointikankaan käyttö on yksinkertainen ja varma tapa ankkuroida säiliö maahan. Sitä käytetään mm. umpisäiliöiden ja sakosäiliöiden asennuksessa jätevesijärjestelmän rakentamisen yhteydessä.

Lämmityskaapeli

Lämmityskaapeli

Automaattinen sulanapitokaapeli auttaa pitämään esimerkiksi Vesi-Veikka harmaavesisuodattimen sulana talvikäytössä.