Kemik-panospuhdistamo

Jitan Kemik panospuhdistamo

Tuotenumero: 967571

Huoleton ratkaisu omakotitalon jätevesijärjestelmäksi

Jita Kemikin edut:

  • Erittäin kompaktin kokoinen ja helppo asentaa
  • Edulliset käyttökustannukset
  • Edistyksellisen tekniikan ansiosta vaivaton ylläpito
  • Toimintavarma
  • Erittäin suuri lietetilavuus
  • Tyhjennykset siististi loka-autolla
  • Luotettava kotimainen!

Tämä pienpuhdistamo on tarkoitettu kiinteistöille, joissa asuu 1-6 henkeä.

Saatavilla myös verkkokaupasta

Ammattilainen: Onko sinulla jo tunnukset verkkokauppaamme? Avattuamme tunnuksesi, voit tilata 24/7 ja saat toimitukset nopeasti.

Siirry verkkokauppaan

Kemik-panospuhdistamon toimintaperiaate

Jita Kemik on tyypiltään panospuhdistamo. Puhdistusprosessi käynnistyy aina, kun kiinteistöllä on käytetty tietyn suuruinen vesimäärä eli panos. Ohjauskeskuksessa oleva laskuri näyttää käsiteltyjen panosten määrän. Laite tunnistaa myös katkokset veden käytössä, jolloin se ilmastaa itsensä automaattisesti pitäen aktiivilietettä elossa.

Teknisesti laitteen toiminnot tapahtuvat paineilman avulla. Ilmaa tuottaa yksi, vain vähän sähköä kuluttava puhallin. Itse laitteessa ei ole mitään rikkoutumiselle tai tukkeutumiselle alttiita sähkölaitteita, kuten pumppuja tms. Kaikki tekniikka on maan päällä olevassa ohjauskaapissa. Valitessasi kotisi jätevesijärjestelmää, ota huomioon myös se, kuinka paljon olet valmis tekemään jatkossa huolto- ja valvontatoimenpiteitä. Vuosittaisia huoltotoimenpiteitä ovat ainoastaan säiliön tyhjennys imuautolla (1–2krt/vuosi) sekä kemikaalin lisäys tarvittaessa. Puhaltimen kalvojen vaihtoväli on n. 5 vuotta.

Paketin sisältö

Täydellinen toimitus sisältää 3500 l panospuhdistamon.

Tuotteiden myynti

Kaikkien pienrakentamisen ja asumisen tuotteiden myynti tapahtuu suurimpien rauta- ja maatalouskauppojen kautta.

Tutustu myös

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä